Σε ποιες χώρες γίνονται τα πιο υβριστικά tweet - Ο διαδραστικός χάρτης με τις «βόμβες» των ανά τον κόσμο βωμολοχιών - iefimerida.gr

Σε ποιες χώρες γίνονται τα πιο υβριστικά tweet - Ο διαδραστικός χάρτης με τις «βόμβες» των ανά τον κόσμο βωμολοχιών

Σε ποιες χώρες γίνονται τα πιο υβριστικά tweet - Ο διαδραστικός χάρτης με τις «β
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα μηνύματα στο Twitter δεν φημίζονται για τη σωστή γραμματική τους ή τους καλούς τρόπους εκείνων που τα γράφουν. Τώρα όμως ένας φοιτητής πληροφορικής καταγράφει με ακρίβεια τα υβριστικά tweet ανά τον κόσμο.

Το Fbomb.co είναι δουλειά του Μάρτιν Τζίνγκρας, πρωτοετούς φοιτητή στο Carleton University. Πρόκειται για έναν διαδραστικό χάρτη που δείχνει σε πραγματικό χρόνο πού χρησιμοποιείται περισσότερο η λέξη f@@k στον κόσμο.

Για την ιστορία, όπως αναφέρει η Washington Post, τα περισσότερα tweet με την... κακιά λέξη- όπως θα περίμενε κανείς- γίνονται από χώρες στις οποίες μιλούν αγγλικά, όπως οι ΗΠΑ και η Βρετανία, αν και κατά ένα περίεργο λόγο προκύπτει πως Καναδοί και Αυστραλοί βρίζουν πολύ λιγότερο.

Δείτε τον διαδραστικό χάρτη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ