Τον «έφαγαν» οι θαυμάστριες- Ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης Λόχτι τραυματίστηκε από «έκρηξη» αγάπης

Οι άνδρες θαυμάζουν τα κατορθώματά του στην πισίνα και οι γυναίκες λατρεύουν την εξωτερική του εμφάνιση. Η αγάπη των τελευταίων αποδείχθηκε όμως ιδιαίτερα επικίνδυνη για τον Ράιαν Λόχτι, καθώς ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης τραυματίστηκε από «επίθεση» θαυμάστριας!

Το κακό έγινε όταν μία κοπέλα όρμησε στην αγκαλιά του. Ο Αμερικανός κάτοχος 11 Ολυμπιακών μεταλλίων προσπάθησε να τη συγκρατήσει με αποτέλεσμα να πέσουν και οι δύο στο έδαφος. Ο Λόχτι θα γελούσε με το περιστατικό αν δεν πάθαινε ρήξη συνδέσμων στο γόνατο και διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Βέβαια, το παράδοξο με τον κολυμβητή είναι πως αυτός δεν είναι καν ο πιο περίεργος τραυματισμός του. Οπως έχει πει ο ίδιος, κακό τέλος είχε μία προσπάθειά του να χορέψει break dance το 2009- είχε πρόβλημα στο μηνίσκο- το 2007 έπαθε κάταγμα κάνοντας σκέιτμπορντ, ενώ το 2008 είχε βγάλει τον ώμο του πέφτοντας από δέντρο ενώ έπαιζε κρυφτό με τον μικρό του αδερφό. Η λίστα δεν τελειώνει εδώ, αφού έχει καταφέρει να πάθει θλάση προσπαθώντας να πιάσει το κινητό του από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και διάστρεμμα κυνηγώντας τον σκύλο του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ