Τον «έφαγαν» οι θαυμάστριες- Ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης Λόχτι τραυματίστηκε από «έκρηξη» αγάπης - iefimerida.gr

Τον «έφαγαν» οι θαυμάστριες- Ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης Λόχτι τραυματίστηκε από «έκρηξη» αγάπης

Τον «έφαγαν» οι θαυμάστριες- Ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης Λόχτι τραυματίστηκε α
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι άνδρες θαυμάζουν τα κατορθώματά του στην πισίνα και οι γυναίκες λατρεύουν την εξωτερική του εμφάνιση. Η αγάπη των τελευταίων αποδείχθηκε όμως ιδιαίτερα επικίνδυνη για τον Ράιαν Λόχτι, καθώς ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης τραυματίστηκε από «επίθεση» θαυμάστριας!

Το κακό έγινε όταν μία κοπέλα όρμησε στην αγκαλιά του. Ο Αμερικανός κάτοχος 11 Ολυμπιακών μεταλλίων προσπάθησε να τη συγκρατήσει με αποτέλεσμα να πέσουν και οι δύο στο έδαφος. Ο Λόχτι θα γελούσε με το περιστατικό αν δεν πάθαινε ρήξη συνδέσμων στο γόνατο και διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Βέβαια, το παράδοξο με τον κολυμβητή είναι πως αυτός δεν είναι καν ο πιο περίεργος τραυματισμός του. Οπως έχει πει ο ίδιος, κακό τέλος είχε μία προσπάθειά του να χορέψει break dance το 2009- είχε πρόβλημα στο μηνίσκο- το 2007 έπαθε κάταγμα κάνοντας σκέιτμπορντ, ενώ το 2008 είχε βγάλει τον ώμο του πέφτοντας από δέντρο ενώ έπαιζε κρυφτό με τον μικρό του αδερφό. Η λίστα δεν τελειώνει εδώ, αφού έχει καταφέρει να πάθει θλάση προσπαθώντας να πιάσει το κινητό του από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και διάστρεμμα κυνηγώντας τον σκύλο του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ