Γιάννης Δημαράς: Γιατί ψήφισα όχι στην άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη - iefimerida.gr

Γιάννης Δημαράς: Γιατί ψήφισα όχι στην άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν μπόρεσε να εξηγήσει γιατί ψήφισε «Όχι» στην άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη για τα γεγονότα στο Μελιγαλά ο πρόεδρος του Πανελληνίου Αρματος Πολιτών και βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Γιάννης Δημαράς.

Ερωτήματα ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι την ίδια ώρα ο κ. Δημαράς ψήφισε «ναι» στην άρση της ασυλίας του Ηλία Παναγιώταρου για τα ίδια γεγονότα στο Μελιγαλά και το αδίκημα της παράνομης βίας κατά του δημάρχου Οιχαλίας-Μελιγαλά.

Εξηγώντας τη στάση του, ο ίδιος ο βουλευτής είπε ότι όταν δεν υπάρχει από την αρμόδια Επιτροπή πρόταση ομόφωνη για την άρση ασυλίας, δεν την ψηφίζει. Ωστόσο τα γεγονότα τον διαψεύδουν. Η Επιτροπή της Βουλής έκανε ομόφωνη πρόταση για άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και ό,τι αποφάσισε για τους άλλους τρεις, αποφάσισε και για τον Ηλία Κασιδιάρη. Αρα, το επιχείρημα του Γιάννη Δημαρά είναι ψευδές και αδύναμο.

Ο Γιάννης Δημαράς χαρακτήρισε «επικίνδυνο παιχνίδι» να γίνεται άρση ασυλίας «για όποιον κατηγορείται χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις».

Έχω ψηφίσει για πάνω από 30 περιπτώσεις άρσης ασυλίας ... δεν μπορείς να αποφασίζεις χωρίς να έχεις αποδείξεις, παρατήρησε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ