Ο Ρονάλντο θα παίζει μπάλα στη... Microsoft- Συζητήσεις της Ρεάλ με τον Μπιλ Γκέιτς για το Μπερναμπέου - iefimerida.gr

Ο Ρονάλντο θα παίζει μπάλα στη... Microsoft- Συζητήσεις της Ρεάλ με τον Μπιλ Γκέιτς για το Μπερναμπέου

Ο Ρονάλντο θα παίζει μπάλα στη... Microsoft- Συζητήσεις της Ρεάλ με τον Μπιλ Γκέ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για έναν παίκτη που εκτελεί τα φάουλ με ακρίβεια... υπολογιστή, ίσως αυτή η αλλαγή να τον φέρει στο φυσικό του περιβάλλον. Γιατί μπορεί σε λίγο καιρό ο Κριστιάνο Ρονάλντο να παίζει μπάλα στο Microsoft.

Πρόκειται για την υπό εξέταση πρόταση για αλλαγή του τίτλου του γηπέδου της Ρεάλ Μαδρίτης, που φέρει το όνομα του Σαντιάγο Μπερναμπέου. Ενός από τους πιο επιτυχημένους προέδρους του συλλόγου. Ο ισπανικός σύλλογος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Μπιλ Γκέιτς, με τον μεγιστάνα της πληροφορικής να ενδιαφέρεται να αποκτήσει τα δικαιώματα ονοματοδοσίας του γηπέδου, σύμφωνα με την εφημερίδα El Confidencial. Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι συζητήσεις είναι σε αρχικό στάδιο και δεν αναμένεται κάποια απόφαση για το θέμα πριν από τα μέσα του 2014.

Βέβαια, για να το πετύχει αυτό η Microsoft θα πρέπει να κάνει μία πολύ καλή προσφορά, με πολλά ψηφία. Αν και στην Ισπανία δεν είναι συχνό το φαινόμενο αυτό, αρκετές ομάδες στην Αγγλία έχουν «παραχωρήσει»- με ακριβό αντίτιμο βέβαια- το όνομα του γηπέδου σε κάποιο χορηγό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ