Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους τρεις από τους κατηγορούμενους για την απάτη σε βάρος του Οίκου Ναύτου - iefimerida.gr

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους τρεις από τους κατηγορούμενους για την απάτη σε βάρος του Οίκου Ναύτου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους τρεις από τους έξι κατηγορούμενους στην υπόθεση της μεγάλης απάτης στον Οίκου Ναύτου.

Και στους τρεις επεβλήθη απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ενώ σε μία από τους υπαλλήλους (σύμφωνα με πληροφορίες ήταν στα εντάλματα πληρωμής) επιβλήθηκαν επιπρόσθετα η υποχρέωση εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της και η καταβολή χρηματικής εγγύησης 10.000 ευρώ.

Την Πέμπτη αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και η αποσπασμένη υπάλληλος στον υπουργείο Παιδείας που φέρεται να είχε καθοδηγητικό ρόλο στη δράση του κυκλώματος.

Υπενθυμίζεται ότι η ποινική δίωξη που ασκήθηκε για την υπόθεση, αφορά τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, απάτης σε βάρος του Δημοσίου και πλαστογραφία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ