Aλλάζουν όλα για συνδικαλιστικές άδειες και επιλογή προϊσταμένων στο δημόσιο - iefimerida.gr

Aλλάζουν όλα για συνδικαλιστικές άδειες και επιλογή προϊσταμένων στο δημόσιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλαγή του καθεστώτος που ισχύει για τις συνδικαλιστικές άδειες προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, ενημερώνοντας ότι σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας θα διαμορφωθούν προτάσεις για το θέμα που θα τεθούν σε δημόσιο διάλογο.

Παράλληλα, όπως έκανε γνωστό ο κ. Μητσοτάκης, η επόμενη νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου του θα αφορά αλλαγές που θα γίνουν στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας και ειδικότερα στον τρόπο επιλογής προϊσταμένων και γενικών διευθυντών στις δημόσιες υπηρεσίες.

Τέλος, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης δεσμεύτηκε ότι αύριο, δεύτερη μέρα συζήτησης του νομοσχεδίου με ρυθμίσεις στο δημόσιο τομέα, θα καταθέσει βελτιωτικές αλλαγές ενώ θα κάνει δεκτές και τροπολογίες βουλευτών.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ