Lexus RC: Πρεμιέρα στο Τόκιο για το πιο δυναμικό Lexus παραγωγής - iefimerida.gr

Lexus RC: Πρεμιέρα στο Τόκιο για το πιο δυναμικό Lexus παραγωγής

Lexus RC: Πρεμιέρα στο Τόκιο για το πιο δυναμικό Lexus παραγωγής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα Lexus που μπορεί κανείς να αγοράσει σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία της μάρκας είναι upper class και πολυτελή αλλά σπορ ή έστω σπορτίφ δεν είναι σε καμία περίπτωση. Προκειμένου λοιπόν να καλύψει αυτό το κενό η ιαπωνική εταιρεία θα παρουσιάσει εντός έδρας, στην έκθεση του Τόκιο, ένα καινούργιο κουπέ.

Το Lexus RC που από πλευράς διαστάσεων ανήκει σαφώς στη μεσαία κατηγορία –το μήκος του είναι 4.70 μέτρα- ενώ αισθητικά έχει διατηρήσει στοιχεία από το πρωτότυπο LF-LC που είχε εμφανιστεί πέρυσι. Έτσι η εικόνα του, που ακολουθεί σαφώς το στυλ κουπέ, είναι δυναμική, ενώ φυσικά και υπάρχει η νέα μάσκα L-Finesse. Κλασική εικόνα και στο εσωτερικό, με κάποιες επιπλέον σπορ πινελιές και βέβαια με οθόνες αφής, για τις οποίες θα πρέπει να δώσουμε (πολλούς) πόντους στη Lexus που τις χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια, τη στιγμή που οι άλλοι κατασκευαστές τις ανακαλύπτουν τώρα δειλά δειλά.Σε ότι αφορά τους κινητήρες υπάρχουν ένας V6 3.500 κυβικών, καθώς και ένα υβριδικό σύνολο με συμβατικό κινητήρα 2,5 λίτρων και ηλεκτροκινητήρα για το RC 300h, ενώ στο μέλλον, ίσως και του χρόνου που θα γίνει και η ευρωπαϊκή του πρεμιέρα, να προστεθούν και ισχυρότεροι turbo.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ