Θέλεις να σου αποδείξει την αφοσίωσή του; Βάλ' τον να φορέσει και να φωτογραφηθεί με τα εσώρουχά σου [εικόνες] - iefimerida.gr

Θέλεις να σου αποδείξει την αφοσίωσή του; Βάλ' τον να φορέσει και να φωτογραφηθεί με τα εσώρουχά σου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δοκιμάσει μια γυναίκα την αφοσίωση του συντρόφου της, οι περισσότεροι εξ αυτών, όμως, φέρνουν -με μαθηματική ακρίβεια- τα αντίθετα αποτελέσματα. Με κύριο... συστατικό τη γυναικεία γκρίνια και την εξαντλητική επιμονή, συνήθως ο έτερος πόλος όχι μόνο επιθυμεί να αποδείξει την αφοσίωσή του, αλλά να τα μαζέψει και να φύγει άρον-άρον.

Μία άλλη ενδιαφέρουσα και αρκούντως διεστραμμένη ιδέα είχε η φωτογράφος Babette Pauthier, η οποία επέλεξε να παρουσιάσει σειρά εσωρούχων, φορώντας τα σε άντρα μοντέλο.

Το αποτέλεσμα; Ούτε τα εσώρουχα αναδείχτηκαν, ούτε το τριχωτό μοντέλο απέκτησε κάτι από αμφίσημο ερμαφρόδιτο αισθησιασμό. Συνεπώς, μία πλήρης - ηθελημένη από την φωτογράφο - καταστροφή.

Προσφέρει, όμως, ενδιαφέρον υλικό στις ανά τον κόσμο γυναίκες, που θέλουν να υποβάλλουν τους άντρες τους σε σοφιστικέ βασανιστήρια...

Δείτε τις εικόνες, όπως δημοσιεύτηκαν στο Vice.com:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Vice.com Babette Pauthier φωτογράφηση μόδας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ