«Εθνικιστικό Βιβλιοπωλείο» άνοιξε η Χρυσή Αυγή- Πουλά τα «συγγράμματα» του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη μαζί με κούπες και μπρελόκ [εικόνες] - iefimerida.gr

«Εθνικιστικό Βιβλιοπωλείο» άνοιξε η Χρυσή Αυγή- Πουλά τα «συγγράμματα» του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη μαζί με κούπες και μπρελόκ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη όπου αποκήρυξε την βία και τον ναζισμό, η Χρυσή Αυγή φαίνεται πως άρχισε και το...διάβασμα ανοίγοντας βιβλιοπωλείο για εθνικιστές στην Αθήνα!

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση του στο twitter, ο Ηλίας Παναγιώταρος, διαφημίζει το «Εθνικιστικό Βιβλιοπωλείο» με την διαδικτυακή ονομασία «xakatastima» στην Λεωφόρο Μεσογείων, δίπλα από τα κεντρικά γραφεία της ΧΑ, με εθνικιστική ιστοσελίδα μάλιστα να επισημαίνει: «Ανοίξτε ένα εθνικιστικό βιβλίο και ξεφυλλίστε το με την ησυχία σας ή ζητείστε από το έμπειρο προσωπικό να σας βοηθήσει στην αναζήτησή σας!». Όπως πληροφορούμαστε από το διαδίκτυο, το εν λόγω κατάστημα είχε κλείσει για ένα διάστημα και άρχισε να λειτουργεί εκ νέου από τον Ιούνιο.

Οι ανησυχίες, όμως, της Χρυσής Αυγής δεν περιορίζονται στο διάβασμα, καθώς πωλούνται και άλλα είδη όπως μπλούζες της Χρυσής Αυγής, κούπες και σημαίες. Πάντως, μερικά από τα «αριστουργήματα» της Χρυσής Αυγής τα οποία περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα του «Εθνικιστικού Βιβλιοπωλείου», είναι αυτά του Ηλία Κασιδιάρη και του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Εικόνες:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ