Η Χρυσάνθη από την Κρήτη είναι μόλις 10 ετών και γράφει παραμύθια για τα...παιδιά [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Χρυσάνθη από την Κρήτη είναι μόλις 10 ετών και γράφει παραμύθια για τα...παιδιά [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Χρυσάνθη δεν είναι ένα συνηθισμένο παιδί που «αφιερώνει» χρόνο μπροστά από την τηλεόραση ή τον υπολογιστή. Προτιμά να γράφει και να ζωγραφίζει με μεγάλη επιτυχία, όπως δείχνει η «Ονειρομηχανή», το εξώφυλλο της οποίας φιλοτέχνησε η ίδια! Πρόκειται για ένα μικρό βιβλίο που αποφάσισε να γράψει για τους συμμαθητές της και ήδη κάνει θραύση.Η Χρυσάνθη Ανδριανάκη μέσα από το βιβλίο περιγράφει την αποξένωση στην οποία εισέρχεται ένα παιδί που δεν ασχολείται με τους φίλους τους, αλλά με...ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Η Χρυσάνθη από την Κρήτη είναι μόλις 10 ετών και γράφει παραμύθια για τα...παιδιά [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η μικρή Χρυσάνθη δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της κάθε φορά που ακούει καλά λόγια για το βιβλίο της. «Αλλά είμαι περισσότερο ευχαριστημένη που αυτά τα εξέφρασα μέσα από μια ιστορία. Και πιστεύω ότι όποιος το διαβάσει θα κάνει ό,τι μπορεί για ένα καλύτερο κόσμο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ