Τα παρατράγουσα της κακοκαιρίας: Τραυματίστηκε πολίτης, διακοπή στον Ηλεκτρικό και πτώσεις δέντρων - iefimerida.gr

Τα παρατράγουσα της κακοκαιρίας: Τραυματίστηκε πολίτης, διακοπή στον Ηλεκτρικό και πτώσεις δέντρων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κακοκαιρία που πλήττει από τα ξημερώματα το λεκανοπέδιο της Αττικής έχει προκαλέσει σωρεία προβλημάτων. Νωρίτερα επικράτησε πανικός στην οδό Υμηττού στον αριθμό 255 όταν εξαιτίας των δυνατών ανέμων έπεσε ένα στέγαστρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά ένας πολίτης. Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν να κοπούν τα καλώδια ενός τρόλεϊ.

Λόγω της κακοκαιρίας πριν από λίγη ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου στο κομμάτι Ειρήνη -Ηράκλειο από πτώση δέντρου.

Επί τόπου δυνάμεις της Πυροσβεστικής που απομακρύνουν το δέντρο από τις γραμμές.

Στο μεταξύ, η πυροσβεστική έχει δεχτεί περισσότερες από 40 κλήσεις για πτώσεις δέντρων σε όλη την Αττική. Τα κυριότερα προβλήματα εντοπίζονται στους Αμπελόκηπους, το Παγκράτι, την Ομόνοια και τον Πειραιά.

Την ίδια ώρα επικρατεί κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Αθήνας τόσο από τη βροχή όσο και από τις πορείες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ