Το προφίλ των χρηστών του Instagram – Ποιος χρησιμοποιεί τη δημοφιλή φωτογραφική εφαρμογή και ποιος όχι - iefimerida.gr

Το προφίλ των χρηστών του Instagram – Ποιος χρησιμοποιεί τη δημοφιλή φωτογραφική εφαρμογή και ποιος όχι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όπου και να πας ακούς γι αυτό και όχι άδικα, αφού το Instagram δεν αποτελεί απλά μια εφαρμογή ανταλλαγής εικόνων και βίντεο αλλά και το 14ο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο του κόσμου. Έχει 150 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, οι οποίοι μοιράζονται καθημερινά φωτογραφίες, εμπειρίες, συμβουλές μόδας και στιγμιότυπα από ταξίδια.

Όπως αναφέρει το Business Insider, πάνω από το 90% των χρηστών της δημοφιλούς εφαρμογής είναι κάτω των 35 ετών, γεγονός που την καθιστά μια άκρως ελκυστική πλατφόρμα για τους διαφημιστές που επικεντρώνονται στην ηλικιακή ομάδα 18-34 ετών.

Σύμφωνα με έκθεση της Intelligence BI για τα δημογραφικά στοιχεία και τη συμπεριφορά των χρηστών στα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα, τα κορυφαία στατιστικά στοιχεία για τους χρήστες του Instagram είναι τα εξής:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ