H Χρυσή Αυγή εξαργυρώνει το διπλό φονικό: Κάνει διανομή τροφίμων στη μνήμη τους - iefimerida.gr

H Χρυσή Αυγή εξαργυρώνει το διπλό φονικό: Κάνει διανομή τροφίμων στη μνήμη τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επάνοδό της στο προσκήνιο επιχειρεί η Χρυσή Αυγή -χρησιμοποιώντας ως όχημα τη διπλή δολοφονία των μελών της στο Νέο Ηράκλειο-, με στόχο να εξαργυρώσει το σοκ που προκάλεσε στην ελληνική κοινωνία το στυγνό δολοφονικό χτύπημα.

Ετσι, ρούχα και τρόφιμα στην μνήμη του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη θα διανείμει η Χρυσή Αυγή, το προσεχές Σάββατο, με το ακροδεξιό κόμμα να δηλώνει πως «οι εκδηλώσεις αυτές αποτελούν ένα ακόμα μνημόσυνο για τους δύο ήρωες».

Σε ανακοίνωση της η ΧΑ επισημαίνει πως στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Αθηνών και Θεσσαλονίκης θα μοιρασθούν τρόφιμα και ρούχα τα οποία θα αγοράσουν οι Χρυσαυγίτες βουλευτές, ενώ μάλιστα καλούν τους πολίτες να συνεισφέρουν και οι ίδιοι εθελοντικά.

Κρίσιμο τεστ για τη Χρυσή Αυγή θα είναι ο βαθμός ανταπόκρισης των πολιτών στη σαββατιάτικη διανομή τροφίμων, καθώς τα γραφεία της παρέμειναν -ουσιαστικά- άδεια όλο το τελευταίο διάστημα που ακολούθησε τις συλλήψεις της ηγεσίας του κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ