Ο Ντι Μπλάζιο νέος δήμαρχος Νέας Υόρκης -Με αριστερό παρελθόν, 1.95 ύψος, παντρεμένος με πρώην λεσβία [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Ντι Μπλάζιο νέος δήμαρχος Νέας Υόρκης -Με αριστερό παρελθόν, 1.95 ύψος, παντρεμένος με πρώην λεσβία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με εξαιρετική ευκολία εκλέχτηκε δήμαρχος της Νέας Υόρκης ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, Μπιλ ντι Μπλάζιο. «Σε ευχαριστώ, Νέα Υόρκη», έγραψαν οι υπεύθυνοι της εκστρατείας του λίγο μετά τη λήξη της ψηφοφορίας. Ο Ντι Μπλάζιο διαδέχεται στην δημαρχία της αμερικανικής μεγαλούπολης. τον δισεκατομμυριούχο Μάικλ Μπλούμπεργκ και θα αναλάβει τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο.

Ο Ντε Μπλάζιο υπήρξε εδώ και αρκετούς μήνες το «μέλι» για τα μίντια, λόγω της πολυτάραχης προσωπικής ζωής του.

Ενδιαφέρον που δεν έχει να κάνει μόνο με το ύψος του-1,95μ.- αλλά και λόγω της πολυφυλετικής οικογένειάς του. Ο 52χρονος, είναι παντρεμένος με μια Αφροαμερικανίδα ακτιβίστρια και πρώην λεσβία, ενώ ο γιος του με το πυκνό άφρο μαλλί έχει γίνει από μόνος του μια διαημότητα.
Η σύζυγός του, Τσιρλέιν Μακρέι, είναι έξι χρόνια μεγαλύτερή του, είναι Αφροαμερικανή ποιήτρια και ακτιβίστρια και ήταν η μάνατζερ της προεκλογικής του εκστρατείας.

Οι New York Times, αποκάλυψαν πρόσφατα ότι ο Ντι Μπλάζιο υπήρξε υποστηρικτής της επανάστασης των Σαντινίστας στη Νικαράγουα,την οποία είχε επισκεφθεί το 1988, σε ηλικία 26 ετών, και είχε διανείμει επί δέκα ημέρες τρόφιμα και φάρμακα.

Τα τελευταία τρία χρόνια, ο Ντε Μπλάζιο υπηρέτησε στη θέση του Συνηγόρου του Πολίτη, ενώ παλαιότερα υπήρξε σύμβουλος της Χίλαρι Κλίντον στην προεκλογική της εκστρατεία για τη Γερουσία.

Στο μεταξύ, σίγουρη θεωρείται και η νίκη του Ελληνοαμερικανού, με καταγωγή από την Κύπρο, Κώστα Κωνσταντινίδη, υποψηφίου του Δημοκρατικού κόμματος, για τη θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Υόρκης, από την περιοχή της Αστόριας. Ο Κωνσταντινίδης θα είναι ο πρώτος ομογενής που θα γίνει μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Υόρκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ