Πέτρα στη χολή, η αιτία της αδιαθεσίας του 91χρονου Μανώλη Γλέζου - iefimerida.gr

Πέτρα στη χολή, η αιτία της αδιαθεσίας του 91χρονου Μανώλη Γλέζου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πέτρα στην χοληδόχο κύστη ήταν η αιτία της αδιαθεσίας του Μανώλη Γλέζου, που διακομίσθηκε λίγο πριν από τις 7.30 το απόγευμα της Τρίτης στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ).

Ο 91χρονος βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, αισθάνθηκε αδιαθεσία και πόνους στην κοιλιά ενώ βρισκόταν στη Βουλή.

Η γιατρός του κοινοβουλίου που έσπευσε για την περίθαλψή του, κάλεσε ασθενοφόρο στο οποίο και τον συνόδευσε μαζί με τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον πρώην πρόεδρο του Σώματος Απόστολο Κακλαμάνη.

«Μανώλη, σε περιμένουμε αύριο στη συνεδρίαση», του είπε ο Απόστολος Κακλαμάνης πριν αναχωρήσει το ασθενοφόρο από το προαύλιο της Βουλής.

Οι γιατροί στο ΓΝΑ, όπου μεταφέρθηκε ο βουλευτής, διέγνωσαν χολολιθίαση-κολικό χοληφόρων και έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του στο παθολογικό τμήμα, όπου θα παραμείνει -όπως είπαν- τουλάχιστον το επόμενο 48ωρο, ακολουθώντας συντηρητική αγωγή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νοσοκομείο Μανώλης Γλέζος πόνοι χολή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ