Sueddeutsche Zeitung: Ο Σαμαράς έχει τη δυσκολότερη δουλειά εξυγίανσης στην Ευρωζώνη- Θα μετάσχει στη Συνάντηση Ηγετών - iefimerida.gr

Sueddeutsche Zeitung: Ο Σαμαράς έχει τη δυσκολότερη δουλειά εξυγίανσης στην Ευρωζώνη- Θα μετάσχει στη Συνάντηση Ηγετών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως τον ηγέτη με τη δυσκολότερη δουλειά εξυγίανσης στην Ευρωζώνη χαρακτηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά η Sueddeutsche Zeitung. Μάλιστα, επισημαίνοντας πως «πρόσφατα σημείωσε καταπληκτικές επιτυχίες» στον τομέα, σχετικά με τον προϋπολογισμό και την ανάπτυξη, η γερμανική εφημερίδα προετοιμάζει το έδαφος για τη συμμετοχή του Ελληνα πρωθυπουργού στη «Συνάντηση Ηγετών».

Πρόκειται για το ετήσιο συνέδριο που διοργανώνει η Sueddeutsche Zeitung, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί στο Βερολίνο στις 21-21 Νοεμβρίου. Πέρα από τον κ. Σαμαρά, στη συνάντηση θα παραβρεθούν η Καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ, ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ενρίκο Λέτα, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και ο επικεφαλής της Μπούντεσμπανκ Γενς Βάιντμαν, αναλυτές και επιχειρηματίες.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ