Ανέκδοτο η Ολυμπιακή φλόγα, έχει σβήσει 44 φορές- «Ευτυχώς δεν είχε τέτοια δάδα ο Προμηθέας», λένε οι Ρώσοι - iefimerida.gr

Ανέκδοτο η Ολυμπιακή φλόγα, έχει σβήσει 44 φορές- «Ευτυχώς δεν είχε τέτοια δάδα ο Προμηθέας», λένε οι Ρώσοι

Ανέκδοτο η Ολυμπιακή φλόγα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι η μεγαλύτερη Ολυμπιακή λαμπαδηδρομία της ιστορίας, αφού θα καλύψει 65.000 χιλιόμετρα. Εχει περάσει από το Βόρειο Πόλο, θα φτάσει στο διάστημα, αλλά υπάρχει μία μικρή λεπτομέρεια: η Ολυμπιακή φλόγα επιμένει να σβήνει. Με τέτοια συχνότητα, που πλέον έχει γίνει ανέκδοτο στη Ρωσία.

Στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες του Σότσι όλα μοιάζουν... καταραμένα. Από τις μεγάλες καθυστερήσεις στα έργα, μέχρι την αντιμετώπιση των εργαζομένων σε αυτά και τα ζητήματα «δημοκρατικότητας» της χώρας. Η λαμπαδηδρομία υποτίθεται ότι θα έσβηνε όλες αυτές τις άσχημες εντυπώσεις. Αντί αυτού, σβήνει διαρκώς η φλόγα.

Εως τώρα αυτό έχει συμβεί 44 φορές, όπως αναφέρει στο Reuters δημοσιογράφος που ακολουθεί τη λαμπαδηδρομία. Από την πρώτη στιγμή που έφτασε στη Μόσχα- μόλις πέρασε την πύλη του Κρεμλίνου έσβησε- μέχρι τώρα, οι διοργανωτές αναγκάζονται να κοκκινίζουν διαρκώς από ντροπή, καθώς τα ατυχή περιστατικά δεν σταματούν.

Ολο αυτό βέβαια έχει προκαλέσει ένα κύμα σατιρικών σχολίων στα social media. Με δεδομένο πως η δάδα κατασκευάστηκε σε εργοστάσιο πυραύλων στη Σιβηρία, πολλοί Ρώσοι αναρωτιούνται αν έχει την ίδια αποτελεσματικότητα και το βασικό προϊόν που βγαίνει από αυτή την εγκατάσταση.

Το πιο εμπνευσμένο σχόλιο όμως ήταν εκείνο κάποιου στο Twitter, ο οποίος κατέληξε πως ευτυχώς ο Προμηθέας δεν χρησιμοποίησε ρώσικη δάδα όταν οι άνθρωποι τον έστειλαν να κλέψει τη φωτιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ