Το συγκινητικό μήνυμα του Λάμπρου Φουντούλη στις οικογένειες Καπελώνη και Γέροντα - iefimerida.gr

Το συγκινητικό μήνυμα του Λάμπρου Φουντούλη στις οικογένειες Καπελώνη και Γέροντα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα συγκινητικό μήνυμα προς τις οικογένειες των Μανώλη Καπελώνη και Αλέξανδρου Γέροντα ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Facebook o Λάμπρος Φουντούλης, πατέρας του Γιώργου που έπεσε νεκρός έξω από τα γραφεία της ΧΑ στο Ηράκλειο την Παρασκευή.

«Θέλω να εκφράσω μέσα από την ραγισμένη καρδιά μου τα θερμά μου συλλυπητήρια στους γονείς και την οικογένεια του Μανώλη Καπελώνη για τον άδικο χαμό του παιδιού τους, φίλου και αδερφού του Γιώργου μας που τόσο άνανδρα τους στέρησαν την ζωή. Δεν μπορώ να απαλύνω τον μεγάλο πόνο σας γιατί μας πνίγει ο δικός μας.

Αλέξανδρε Γέροντα οι προσευχές μας είναι κοντά σου και ευχόμαστε με όλη την δύναμη της ψυχής μας να το ξεπεράσεις και να σταθείς γερός δίπλα στην οικογένεια σου και στους γονείς σου. Κουράγιο και δύναμη». Μέσω αυτού του μηνύματος εξέφρασε τα συλληπήτηρία του προς την οικογένειά του Μανώλη Καπελώνη και τη συμπαράστασή του προς την οικογένεια του Αλέξανδρου Γέροντα ο κ. Φουντούλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ