Colibri: To χίπστερ ταχυφαγείο στο Μετς που διαπρέπει στο αυθεντικό burger και την τραγανή πίτσα [εικόνες] - iefimerida.gr

Colibri: To χίπστερ ταχυφαγείο στο Μετς που διαπρέπει στο αυθεντικό burger και την τραγανή πίτσα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όπως αφήνει να εννοηθεί η επωνυμία του, είναι λιλιπούτειο όσο και το μικροσκοπικό πτηνό από το οποίο δανείζεται το brand του. Βρίσκεται σε ένα από τα ωραιότερα και πιο ήσυχα σημεία της Αθήνας, στο νούμερο 9 της οδού Αναπαύσεως στο Μετς - το καλύτερο, για πολλούς, από τα συνολικά τρία αδελφάκια του (τα άλλα δύο βρίσκονται στην Εμπεδοκλέους στο Παγκράτι και στη Χαμοστέρνας στα Πετράλωνα).

Ως American Style ταχυφαγείο διαπρέπει στο αυθεντικό burger, την τραγανή αληθινή italian pizza, τις καλτσόνε και τις σαλάτες - όλα σε american size...

Μοναδικό «παραπάτημα», αλλά σημαντικό, οι προτηγανισμένες πατάτες που συχνά καταφτάνουν κρύες και οι οποίες, αν ήταν φρέσκιες, τότε θα μιλούσαμε με εντελώς διαφορετικούς όρους.

Οι φανατικοί θαμώνες είναι πολλοί και ειδικά τα σαββατοκύριακα μπορεί κανείς να περιμένει από ένα τέταρτο μέχρι και 45 λεπτά για να βρει τραπέζι.

Δοκιμάστε μπιφτέκια με blue cheese και φρέσκα μανιτάρια, blue burger, cheese bacon, chicken bbq, roast burger, πίτσες με φρέσκια ζύμη που φτιάχνεται εκείνη την ώρα και φρέσκες σαλάτες.

Και όλα αυτά με 12 ευρώ το άτομο, ποσό λογικότατο αν λάβετε υπ' οψη το μέγεθος των μερίδων...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πίτσα burger Καλλιμάρμαρο Μετς Κολιμπρί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ