Στουρνάρας: Επιμένουμε στο προσχέδιο που έχουμε καταθέσει για το δημοσιονομικό κενό - iefimerida.gr

Στουρνάρας: Επιμένουμε στο προσχέδιο που έχουμε καταθέσει για το δημοσιονομικό κενό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς το βράδυ της Δευτέρας, παραμονή της έναρξης της κρίσιμης διαπραγμάτευσης με την Τρόικα.

Ο κ.Στουρναράς εξερχόμενος του πρωθυπουργικού γραφείου σε ερώτηση αν η ελληνική πλευρά επιμένει ότι το κακό σενάριο για το δημοσιονομικό κενό είναι το πολύ 500 εκατομμύρια, απάντησε πως τώρα δεν είναι ώρα να μιλήσουμε.«Εμείς έχουμε καταθέσει ένα προϋπολογισμό, έχουμε καταθέσει ένα προσχέδιο. Εχουμε στείλει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι αυτό το προσχέδιο είναι ρεαλιστικό και θα επιμείνουμε σε αυτό», πρόσθεσε ο υπουργός Οικονομικών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, επίσης, ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και κατά τη διάρκειά της συζητήθηκαν η στρατηγική της Αθήνας στο πρώτο «τετ-α-τετ» των ελεγκτών της Τρόικα με τον υπουργό Οικονομικών.

Η διαπραγμάτευση που ξεκινά την Τρίτη θεωρείται ως μια από τις κρισιμότερες ανάμεσα στις δυο πλευρές, αφού μέσα στις επόμενες ημέρες οι εκπρόσωποι των δανειστών και η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να βρουν τη χρυσή τομή ώστε να μην ληφθούν νεά μέτρα ώστε να καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό του 2014.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ