Η πρόταση του Γλέζου που προκάλεσε έκπληξη: Να κλείσουν τα υπουργεία Δικαιοσύνης και Μακεδονίας-Θράκης - iefimerida.gr

Η πρόταση του Γλέζου που προκάλεσε έκπληξη: Να κλείσουν τα υπουργεία Δικαιοσύνης και Μακεδονίας-Θράκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eκπληξη προκάλεσε πρόταση του Μανώλη Γλέζου να κλείσουν τα Υπουργεία Δικαιοσύνης και Μακεδονίας Θράκης προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα για την Yγεία.

Ο κ. Γλέζος, κατά τη διάρκεια επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ προς τον υπουργό Υγείας, χαρακτήρισε, μάλιστα, την ύπαρξη του υπουργείου Μεκεδονίας Θράκης αστειότητα.

Αμεση ήταν η αντίδραση του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος ανέφερε πως για πρώτη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει πρόταση για την ανεύρεση πόρων..Ομως , συνέχισε ο κ. Γεωργίαδης το συλλογισμό του, αφού θα κλείσουν τα υπουργεία θα πρέπει να απολυθούν και οι εργαζόμενοι των υπουργείων και αναρωτήθηκε: «Αλλιώς πώς θα γίνει εξοικονόμηση;».

«Οχι να μην απολυθούν» φώναζε από το έδρανό του ο κ. Γλέζος. «Μα αν τα κλείσουμε τα υπουργεία και δεν απολύσουμε τους υπαλλήλους πως θα εξοικονομήσουμε τα χρήματα» συνέχισε ο υπουργός Υγείας; Ο Μανώλης Γλέζος δεν απάντησε και περιορίστηκε να χαμογελάσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ