Η Οπρα έκανε «παζάρι» στην αυλή της και μάζεψε 600.000 δολάρια για καλό σκοπό - iefimerida.gr

Η Οπρα έκανε «παζάρι» στην αυλή της και μάζεψε 600.000 δολάρια για καλό σκοπό

Η Οπρα έκανε «παζάρι» στην αυλή της και μάζεψε 600.000 δολάρια για καλό σκοπό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι κάτι που συνηθίζεται στις ΗΠΑ. Οταν κάποιος θέλει να ανανεώσει τη διακόσμηση του σπιτιού του, να ξεφορτωθεί αντικείμενα που του είναι άχρηστα πια ή απλά προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα, οργανώνει ένα «παζάρι» στην αυλή του. Μόνο που ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν φαντάζονται ότι θα βάλουν στην τσέπη 600.000 δολάρια με αυτό τον τρόπο.

Βέβαια η Οπρα Γουίνφρεϊ δεν είναι καμία τυχαία νοικοκυρά που θέλει απλά να αδειάσει το σπίτι της από περιττά αντικείμενα. Για την παρουσιάστρια λοιπόν τα 600.000 δολάρια που συγκεντρώθηκαν από το «παζάρι» που έκανε στην αυλή της δεν αποτελούν έκπληξη. Και βέβαια, δεν θα μείνουν στα χέρια της, αλλά θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό, οι τιμές των προς πώληση αντικειμένων από τα τρία σπίτια της πήραν... φωτιά απλά επειδή όλοι ήθελαν κάτι δικό της. Από αντίκες- για παράδειγμα δύο πολυθρόνες του 18ου αιώνα που αγοράστηκαν για 60.000 δολάρια όπως αναφέρει το People- μέχρι μία απλή και ταπεινή τσαγιέρα που «έπιασε» 1.000 δολάρια απλά επειδή έχει περάσει από τα χέρια της 59χρονης.

Από τα αντικείμενα που έφτασαν εξωφρενική τιμή για τον ίδιο λόγο ήταν δύο φωτιστικά, που υπολογιζόταν ότι θα πουληθούν το πολύ για 400 δολάρια, και άλλαξαν χέρια με 2.500, αλλά και μία μεγενθυμένη φωτογραφία από εξώφυλλο της Γουίνφρεϊ που έφτασε τα 3.000 δολάρια. Ολο το ποσό θα διατεθεί στο φιλανθρωπικό της ίδρυμα για κορίτσια στη Νότια Αφρική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ