Πατέρας Αλέξανδρου Γέροντα: Ο γιος μου ήταν μέλος της ομάδας περιφρούρησης των γραφείων της ΧΑ στο Νέο Ηράκλειο - iefimerida.gr

Πατέρας Αλέξανδρου Γέροντα: Ο γιος μου ήταν μέλος της ομάδας περιφρούρησης των γραφείων της ΧΑ στο Νέο Ηράκλειο

Πατέρας Αλέξανδρου Γέροντα: Ο γιος μου ήταν μέλος της ομάδας περιφρούρησης των γ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους λόγους που βρέθηκε ο γιος του έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, το μοιραίο βράδυ της διπλής δολοφονίας την περασμένη Παρασκευή, εξήγησε ο πατέρας του τραυματία Αλέξανδρου Γέροντα. Οπως είπε ο Ροβέρτος Γέροντας, ο 29χρονος ήταν μέλος της ομάδας περιφρούρησης των γραφείων κατά τις εκδηλώσεις, ενώ αποκάλυψε πως έπειτα από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ο ίδιος τον είχε συμβουλεύσει να μην πηγαίνει πλέον εκεί.

«Κάθονταν εκεί στη γωνία και αστειεύονταν για περίπου μία ώρα. Απλά πρόσεχαν ποιος θα μπει μέσα, δεν περίμεναν ότι θα γινόταν απέξω τέτοια ένοπλη επίθεση, αλλιώς δεν θα ήταν εκτεθειμένοι με αυτό τον τρόπο», είπε ο πατέρας του νεαρού που δίνει μάχη με τη ζωή του, με την κατάστασή του να δείχνει ενθαρρυντικά σημάδια βελτίωσης όσο περνούν οι ημέρες.

«Επειτα από τη δολοφονία του Φύσσα του είχα πει να μην πηγαίνει. Και δεν πήγε τον πρώτο καιρό. Είχα πάει στα γραφεία και είχα δει ότι ο καθένας θα μπορούσε να σκοτώσει κόσμο εκεί. Δεν είχαν προβολείς, ούτε προστασία», είπε ο Ροβέρτος Γέροντας μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Περιέγραψε το γιο του σαν ένα παιδί που «δεν είχε κάνει ποτέ κακό σε κανέναν», ενώ για τη σχέση του με τη Χρυσή Αυγή ανέφερε πως «δεν έκανε ακρότητες, ποτέ δεν είχε πάει σε μακελειό με ρόπαλα και σημαίες», ενώ πήγαινε τις Παρασκευές στις εκδηλώσεις που γίνονταν στα γραφεία στο Νέο Ηράκλειο.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ