Νέα έκδοση του Κάμα Σούτρα -Ενώστε τις τελείες [εικόνες] - iefimerida.gr

Νέα έκδοση του Κάμα Σούτρα -Ενώστε τις τελείες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σεξ γίνεται παιχνιδάκι. Από τη μια ο πανάρχαιος και αποτελεσματικότερος οδηγός του σεξ, Κάμα Σούτρα και από την άλλη το αθώο παιχνίδι «ενώστε τις τελείες».

Οσοι προμηθευτούν αυτή τη νέα πρωτότυπη έκδοση του οδηγού, σύμφωνα με την Telegraph, θα χρειαστεί να ολοκληρώσουν με το μολύβι τις πανάρχαιες, πολύπλοκες και διδακτικές αυτές εικόνες.

Το πρωτότυπο βιβλίο, που πιστεύεται ότι έχει γραφτεί πριν από περίπου 1.600 χρόνια, περιλαμβάνει κείμενα και απεικονίσεις για την τόνωση της σεξουαλικής ζωής των ζευγαριών, και σκοπό έχει όχι να διεγείρει αλλά να διδάξει.

Βασίζεται στην αρχαία ινδική φιλοσοφία των Hindu και ήταν η πρώτη που μεταφράστηκε στα αγγλικά το 1883, υπό την καθοδήγηση του εξερευνητή Ρίτσαρντ Μπάρτον.
Η νέα έκδοση περιλαμβάνει πολλές, μη ολοκληρωμένες, απεικονίσεις από τις χαρακτηριστικές ερωτικές στάσεις, όπως το «ανεστραμμένο κοράκι» και τη «χελώνα».

Η σχεδιαστική ομάδα πίσω από το βιβλίο υποστηρίζει ότι οι στάσεις του Κάμα Σούτρα είναι ούτως ή άλλως εξαιρετικά σύνθετες, έτσι, όταν ξεκινήσει κανείς να ενώνει τις τελείες και αρχίζει να καλύπτει με το μολύβι τα κυρίως μέρη του σώματος, το αποτέλεσμα θα είναι διδακτικό αλλά και κωμικό». Το βιβλίο, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Random House, φυσικά δεν έχει στόχο τα παιδιά.

Κυκλοφόρησε, ίσως, ως μια εναλλακτική λύση για Χριστουγεννιάτικο δώρο και προσφέρει στους ενήλικους την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια αναπροσαρμογή του αρχαίου οδηγού, που στο φινάλε θα οδηγήσει σε μια ιδιαίτερη σεξουαλική νιρβάνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ