Από ασιτία κόντεψε να πεθάνει η Μισέλ Πφάιφερ: Ηταν μέλος αίρεσης - iefimerida.gr

Από ασιτία κόντεψε να πεθάνει η Μισέλ Πφάιφερ: Ηταν μέλος αίρεσης

Από ασιτία κόντεψε να πεθάνει η Μισέλ Πφάιφερ: Υπήρξε μέλος της αίρεσης των Bret
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέλος μία αίρεσης που υποστήριζε ότι μπορεί να ζήσει κάποιος χωρίς φαγητό και νερό, υπήρξε η Michelle Pfeiffer όταν ήρθε για πρώτη φορά στο Hollywood σε ηλικία 20 ετών. Σε μία ειλικρινή συνέντευξη, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ακολουθούσε μία δίαιτα που κανείς δεν μπορεί να κάνει και ότι δεχόταν χειραγώγηση από ένα πολύ πιεστικό ζευγάρι.

Η διάσημη ηθοποιός είχε μάθει να είναι «breatharian» – κάποιος που υποτίθεται ότι παίρνει όλα τα θρεπτικά συστατικά από τον ήλιο και δεν χρειάζεται να τρώει ή να πίνει – και παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν να κερδίσει τα προς το ζην, αναγκαζόταν να πληρώνει για την καθοδήγησή τους.

Τώρα, 35 χρόνια μετά, η Pfeiffer δηλώνει ότι σώθηκε από τον πρώτο της σύζυγο, τον ηθοποιό Peter Horton με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 1981 έως το 1988. Λίγο μετά τη γνωριμία τους, ένας ρόλος σχετικός με τους Moonies – τα μέλη της Unification Church την οποία ίδρυσε ο Sun Myung Moon – στάθηκε αφορμή για να γίνει το «κλικ» στην ηθοποιό.

Δείτε πώς περιγράφει η σταρ την εμπειρία της στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ