To Vice βρέθηκε για ένα διήμερο στα σαδομαζοχιστικά μπουντρούμια του Λονδίνου [εικόνες] - iefimerida.gr

To Vice βρέθηκε για ένα διήμερο στα σαδομαζοχιστικά μπουντρούμια του Λονδίνου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όχι, δεν ξεφύτρωσαν τώρα. Δεν αποτελούν μέρος της μόδας που εγκαινίασε το επιτυχημένο light πορνογράφημα (περί του «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» ο λόγος) για μεσήλικους μπαμπάδες με κοιλίτσα και μαμάδες με ψωμάκια που την είδαν «τολμηροί εξερευνητές» και αποφάσισαν να χτίσουν στην πίσω αυλή ένα «μπουντρουμάκι», για να αναβιώσουν το πάθος και τον έρωτά τους.

Οι σαδομαζοχιστές, φετιχιστές και λοιποί «διεστραμμένοι» - οι άνθρωποι του πολιτισμού, δηλαδή, όπως έχει δείξει εδώ και έναν αιώνα ο Φρόιντ – υπήρχαν ανέκαθεν μέσα στην καρδιά των κοινωνιών, δυτικών και ανατολικών, όπως επίσης ανέκαθεν οργανώνονταν σε κοινότητες, προκειμένου να μοιραστούν και να απολαύσουν συλλογικά τα πάθη τους, μακριά από τα επικριτικά βλέμματα της mainstream ηθικολογίας.

«Περί γούστου ουδείς λόγος», λέει το γνωμικό, πράγμα που ισχύει -κυρίως και πάνω απ' όλα- για το σεξουαλικό γούστο, τις παραφορές του και τις εκτροπές του.

Με αυτή τη λογική κατά νου, ο ρεπόρτερ του Vice.com, Clive Martin, πέρασε ένα διήμερο πλάι στους ακόλαστους φετιχιστές του Λονδίνου, στο πλαίσιο του London Fetish Week, κάτι δηλαδή σαν την Εβδομάδα Μόδας, αλλά για άτομα που τους αρέσει να περνούν το χρόνο τους μέσα σε κλουβιά ή δεμένοι σαν τετράποδα κατοικίδια στα πόδια κάποιου art deco κρεβατιού.

Και ιδού τι κατέγραψε ο φακός:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ