Χούλιγκανς παραλίγο να κάψουν ζωντανές μητέρα και κόρη στο Βύρωνα - iefimerida.gr

Χούλιγκανς παραλίγο να κάψουν ζωντανές μητέρα και κόρη στο Βύρωνα

Χούλιγκανς παραλίγο να κάψουν ζωντανές μητέρα και κόρη στο Βύρωνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στη Λεωφόρο Κατεχάκη μεταξύ οπαδών, στο ύψος του Καρέα, παραλίγο να στοιχίσουν τις ζωές μιας μητέρας και της κόρης της, οι οποίες είχαν την ατυχία να βρεθούν ανάμεσα στις δύο πλευρές.Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οπαδοί της ΑΕΚ που κατευθύνονταν στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα της ομάδας τους με την Τριγλία Ραφήνας, συναντήθηκαν με κάποιους του Ιωνικού, οι οποίοι πήγαιναν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με τη Δόξα στον Βύρωνα.

Ακολούθησαν οδομαχίες σώμα με σώμα, με την αστυνομία να επεμβαίνει -αλλά όχι προτού πέσει αρκετό ξύλο- και προκληθούν υλικές ζημιές σε καταστήματα και σταθμευμένα οχήματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έγινε και ρίψη μολότοφ και μία από αυτές έπεσε στο ΙΧ της μητέρας. Το αυτοκίνητο, μάλιστα, πήρε φωτιά και η μητέρα με την κόρη της κατάφεραν να βγουν την τελευταία στιγμή έξω από το όχημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ