Σε υπερβολική δόση χαπιών οφείλεται ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή - iefimerida.gr

Σε υπερβολική δόση χαπιών οφείλεται ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή

Σε υπερβολική δόση χαπιών οφείλεται ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη σύμφωνα με το πό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεγάλη ποσότητα φαρμάκων ευθύνεται για τον θάνατο του αγαπημένου σχεδιαστή, Μιχάλη Ασλάνη, ο χαμός του οποίου είχε βυθίσει στη θλίψη την ελληνική σόου μπιζ.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή, το οποίο αποκαλύπτει το τηλεοπτικό κανάλι Star, αναφέρει ότι ο δημοφιλής σχεδιαστής είχε λάβει μεγάλη ποσότητα υπνωτικών και κατασταλτικών.

«Ελαβε υπερβολική λήψη φαρμάκων και, στη συγκεκριμένη περίπτωση, μιλάμε για φάρμακα υπνωτικά, κατασταλτικά», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης.

Σημειωτέον ότι από την πρώτη στιγμή οι Αρχές είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ασθένειας, ωστόσο, ο ίδιο ο Μιχάλης Ασλάνης είχε δηλώσει ότι οι δύο γυναίκες με τις οποίες συνεργαζόταν τον είχαν οδηγήσει στην καταστροφή, την κατάθλιψη και την απομόνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ