Οι «ρωμαλέοι» απόφοιτοι της ΣΜΥ ξεκούφαναν τον υφυπουργό και τον Α/ΓΕΣ με τα ουρλιαχτά τους [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι «ρωμαλέοι» απόφοιτοι της ΣΜΥ ξεκούφαναν τον υφυπουργό και τον Α/ΓΕΣ με τα ουρλιαχτά τους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πίστευε στα... αυτιά του ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, Αθανάσιος Δαβάκης, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τα... ουρλιαχτά των αποφοίτων κατά τη διάρκεια δεξίωσης για την αποφοίτησή τους.

Ο κ. Δαβάκης βρέθηκε εκεί για να εκπροσωπήσει την πολιτική ηγεσία και συνοδευόμενος από τον Α/ΓΕΣ, Αθανάσιο Τσέλιο, θέλησε να δώσει συγχαρητήρια σε ορισμένους από αυτούς.

Το πρόβλημα ήταν πως οι υπαξιωματικοί μάλλον πήραν πολύ στα σοβαρά τη διαταγή να βροντοφωνάζουν κάθε φορά που τους απευθύνεται ο λόγος και πήραν τα αυτιά του υφυπουργού και των παρευρισκομένων.

Οπως δείχνει το βίντεο του trikalaola, την αρχή έκανε μια γυναίκα υπαξιωματικός η οποία άρχισε να ουρλιάζει «Ευχαριστώ» και «Μάλιστα» με τον κ. Δαβάκη να κάνει ένα βήμα πίσω από τα ντεσιμπέλ.

Συνέχεια έδωσε ένα άλλος υπαξιωματικός ο οποίος θέλησε και να παρουσιαστεί στον υφυπουργό και τον Α/ΓΕΣ χωρίς, ωστόσο, να μπορεί κανένας να καταλάβει τι ακριβώς έλεγε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ