Ο Πρωθυπουργός για την απώλεια του Γιάννη Καλαμίτση: Εφυγε ένας φίλος - Παράδειγμα ήθους και εντιμότητας - iefimerida.gr

Ο Πρωθυπουργός για την απώλεια του Γιάννη Καλαμίτση: Εφυγε ένας φίλος - Παράδειγμα ήθους και εντιμότητας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Γιάννη Καλαμίτση εξέφρασε ο Πρωθυπουργός.

«Ένας καλός φίλος, ένα ελεύθερο πνεύμα, ο δημοσιογράφος, θεατρικός συγγραφέας και στιχουργός Γ. Καλαμίτσης, έφυγε σήμερα από κοντά μας. Αφήνει ωστόσο σε όλους μας παράδειγμα ήθους και εντιμότητας, αλλά και αθάνατα δημιουργήματα μιας ανήσυχης, αιχμηρής και ισχυρής πένας», αναφέρει στη δήλωσή του ο Αντώνης Σαμαράς, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ τονίζει για το θάνατο του δημοσιογράφου : «Ο Γιάννης Καλαμίτσης, οξύς και ευαίσθητος μαζί, καίριος και ευθύβολος, υπήρξε μια εντελώς ξεχωριστή περίπτωση στον χώρο του Τύπου. Ένας έντιμος άνθρωπος με ιδιόρρυθμο ύφος που αγαπήθηκε ακριβώς γιατί ήταν πηγαίο και αληθινό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ