Στουρνάρας: «Κινδυνεύουμε να πέσουμε 100 μέτρα πριν από την κορυφή» - iefimerida.gr

Στουρνάρας: «Κινδυνεύουμε να πέσουμε 100 μέτρα πριν από την κορυφή»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε όλα τα θέματα υπάρχουν λύσεις, αρκεί να υπάρχει ρεαλισμός απ΄όλες της πλευρές, ευελεξία και κοινούς νους» δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, λίγο πριν ξεκινήσουν οι νέες κρίσιμες διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα.

«Απαιτείται ψυχραιμά απ΄όλους. Και από εμάς και από τους εταίρους μας και κυρίως να εγκύψουν και να δουν την αντιστροφή της πορείας της ελληνικής οικονομίας που έχει επιτευχθεί. Γεγονός που οι αγορές αναγνωρίζουν» σημειώνει ο κ. Στουρνάρας, σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής και εκφράζει την αισιοδοξία του ότι «όπως μέχρι σήμερα βρήκαμε λύσεις σε πολύ δύσκολα θέματα, έτσι θα γίνει και τώρα».
Εξάλλου, σε δήλωσή του στο ΒΗΜΑ, ο υπουργός Οικονομικών τονίζει ότι «οι στιγμές είναι κρίσιμες» και προσθέτει πως «ανεβήκαμε το Κιλιμάντζαρο και στα εκατό μέτρα που απομένουν, κινδυνεύουμε να πέσουμε». Σημειώνει ότι «αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι υγιείς πολιτικές δυνάμεις πως η προσπάθεια για την οικονομία φθάνει επιτυχώς στο τέλος της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ