Ρουμάνοι οπαδοί εθνικιστές ανήρτησαν πανό που έγραφε «Λευτεριά στην Χρυσή Αυγή» - iefimerida.gr

Ρουμάνοι οπαδοί εθνικιστές ανήρτησαν πανό που έγραφε «Λευτεριά στην Χρυσή Αυγή»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που η Ελλάδα και η Ρουμανία διεκδικούν τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τα εθνικιστικά κινήματα των εν λόγω χωρών επιζητούν να έχουν δυναμική παρουσία στα γήπεδα τα οποία θα φιλοξενήσουν τους δυο αγώνες μπαράζ.

Η ΦΙΦΑ, υπό την αιγίδα της οποίας διεξήχθησαν τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης, ανησυχεί για την έξαρση του εθνικισμού στα ποδοσφαιρικά γήπεδα και έχει σημειώσει ως άκρως επικίνδυνα τα δυο ματς του εθνικού μας συγκροτήματος με το αντίστοιχο της Ρουμανίας, αναμετρήσεις που έχουν προσδιοριστεί να διεξαχθούν στις 15 Νοεμβρίου στο γήπεδο Καραϊσκάκη και στις 19 του ίδιου μήνα στο «Αρένα Νασιονάλα».

Η ανάρτηση ενός πανό στη διάρκεια του αγώνα των εθνικών ομάδων Ανδρών Ρουμανίας -Εσθονίας το , σύμφωνα με το Εθνος της Κυρακής, όλες τις Αρχές, ποδοσφαιρικές και αστυνομικές, καθώς θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι το ίδιο ή και άλλα αναλόγου περιεχομένου πανό θα επιχειρηθεί να κάνουν την εμφάνισή τους στη διάρκεια των αγώνων Ελλάδας-Ρουμανίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ