Θρίλερ στη Ρωσία: Αγνοείται ένα από τα φυλακισμένα μέλη των Pussy Riot - iefimerida.gr

Θρίλερ στη Ρωσία: Αγνοείται ένα από τα φυλακισμένα μέλη των Pussy Riot

Θρίλερ στη Ρωσία: Αγνοείται ένα από τα φυλακισμένα μέλη των Pussy Riot
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγωνία στη Ρωσία για την Ναντέζντα Τολοκονίκοβα, ένα από τα φυλακισμένα μέλη του συγκροτήματος Pussy Riot, καθώς αγνοείται η τύχη της εδώ και περίπου δέκα ημέρες.

Ο σύντροφός της καταγγέλλει στο BBC ότι δεν γνωρίζει που βρίσκεται εδώ και δέκα ημέρες, καθώς την 21η Οκτωβρίου μεταφέρθηκε με τρένο σε άγνωστη τοποθεσία.

Η Τολοκονίκοβα έχει κάνει επανειλημμένες απεργίες πείνας και έχει διαμαρτυρηθεί έντονα για το στρατόπεδο εργασίας στο οποίο κρατούνταν, ενώ η σύντροφός της υποστηρίζει ότι οι Αρχές της χώρας θέλουν να την κρατήσουν εντελώς απομονωμένη από τον έξω κόσμο για το υπόλοιπο της ποινής της.

Μάλιστα μεγαλύτερο μπλέξιμο δημιουργεί η μαρτυρία μάρτυρα ο οποίος στις 24 Οκτωβρίου υποστήριξε ότι ήταν συνεπιβάτης της στο τρένο και την είδε στην πόλη Τσέλιαμπινσκ στα Ουάλια Ορη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ