Σπάνιες φωτογραφίες του Νίκου Φώσκολου: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του μεγάλου σκηνοθέτη - iefimerida.gr

Σπάνιες φωτογραφίες του Νίκου Φώσκολου: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του μεγάλου σκηνοθέτη

Σπάνιες φωτογραφίες του Νίκου Φώσκολου: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του μεγάλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον τελευταίο καιρό έχετε διαβάσει τα πάντα για τον αείμνηστο πια Νίκο Φώσκολο. Το φτωχό παιδί που γεννήθηκε στην Αθήνα σε ένα πολύ ταπεινό σπίτι και κατάφερε να κατακτήσει τον κόσμο με τα έργα του, τις ταινίες του και τα σήριαλ του.

Έφτασε μέχρι τα όσκαρ για το σενάριο της ταινίας «Το Χώμα βάφτηκε κόκκινο» , έκανε το ρεκόρ τηλεθέασης παγκοσμίως με το φινάλε της σειράς του «ο Άγνωστος Πόλεμος» που έφτασε το 92% τηλεθέασης που όταν παιζόταν ερήμωναν οι δρόμοι, ενώ στο ενεργητικό του έχει και το ρεκόρ στην Ελλάδα στο σινεμά με τις εισπράξεις της ταινίας « Υπολοχαγός Νατάσσα» που έφτασε τα 800.000 χιλιάδες εισιτήρια μόνο στην Αθήνα.

Πολλές επιτυχίες, πολλές δόξες, πολλές απογοητεύσεις έζησε μια ζωή γεμάτη εμπειρίες στον υπερθετικό βαθμό. Δείτε στο joytv.gr σπάνιες φωτογραφίες του. Στιγμιότυπα από μια υπέροχη σχεδόν κινηματογραφική ζωή. Άλλωστε και για τον Νίκο Φώσκολο τα έργα του ήταν η κινητήριος δύναμη της ζωής του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ