Ψωμιάδης προς Ντόρα: "Πας καλά, ο Σαμαράς δεν μπορεί μόνος" - iefimerida.gr

Ψωμιάδης προς Ντόρα: "Πας καλά, ο Σαμαράς δεν μπορεί μόνος"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη συζήτηση στην ΝΔ, αλλά και στην κεντροδεξιά "πολυκατοικία" ευρύτερα αναμένεται να προκαλέσει η χθεσινή "φιλική κουβέντα" του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη. Ο πρώην νομάρχης εξαπέλυσε βόμβες, που θα δοκιμάσουν για μία ακόμη φορά τη σχέση του με τον Αντώνη Σαμαρά...Στο πλαίσιο του προσυνεδρίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας και της περιοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη στη Βόρεια Ελλάδα, η επικεφαλής της ΔΗΣΥ συναντήθηκε με τον κ. Ψωμιάδη. Και εκείνος ήταν... αποκαλυπτικός. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτουν συνεργάτες της πρώην υπουργού Εξωτερικών, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τής είπε ότι "η Δημοκρατική Συμμαχία θα πάει ακόμη καλύτερα" και συνέχισε: "Ο Καρατζαφέρης επίσης ανεβαίνει, αλλά εδώ στη Βόρεια Ελλάδα, τον κρατάω εγώ χαμηλά". Όμως, μία αποστροφή του λόγου του είναι αυτή που θα φέρει... αναστάτωση στη "κεντροδεξιά πολυκατοικία".

Ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε "επιβεβαιωμένος" από τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων και είπε στην Ντόρα Μπακογιάννη: "Ο Σαμαράς δεν μπορεί μόνος, πρέπει να γίνει επανένωση της Κεντροδεξιάς"...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ