Το δ.σ. των εργαζομένων της ΕΥΠ παρεμβαίνει στην υπόθεση Καρχιμάκη και κάνει λόγο για σκευωρία - iefimerida.gr

Το δ.σ. των εργαζομένων της ΕΥΠ παρεμβαίνει στην υπόθεση Καρχιμάκη και κάνει λόγο για σκευωρία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρέμβαση στην υπόθεση με τη δίωξη σε βάρος του Μιχάλη Καρχιμάκη έκανε το δ.σ. της Ομοσπονδίας εργαζομένων της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΟΜΕ-Ε.Υ.Π.), καταγγέλλοντας σκευωρία που, όπως τονίζεται, στήθηκε από επίορκους-υπόδικους υπαλλήλους και ζητώντας από την κυβέρνηση την περιφρούρηση του κύρους της Υπηρεσίας.

«Είναι γνωστό» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, « ότι η δράση ορισμένων υπηρεσιακών παραγόντων άλωσε την Υπηρεσία μας δημιουργώντας μια σειρά από παθογένειες και πληγές στον κορμό της Ε.Υ.Π., πλήττοντας την αξιοπιστία και θίγοντας την αξιοπρέπεια των εργαζομένων, οι οποίοι παρ΄ όλες τις συκοφαντίες, τις απειλές και τους εκφοβισμούς ανέδειξαν το πρόβλημα και διατράνωσαν την βούληση τους για κάθαρση και δικαιοσύνη».

Η ΟΜΕ - ΕΥΠ καλεί τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλος, καθώς και το σύνολο του πολιτικού κόσμου να περιφρουρήσουν το κύρος της Ε.Υ.Π.

Καλείται επίσης η πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΥΠ να συμβάλλουν με τις ενέργειές τους «προκειμένου να θωρακιστεί η Υπηρεσία από όλα αυτά τα φαινόμενα που την ταλάνισαν στο πρόσφατο παρελθόν και να μπει τέλος στην εγκληματική δράση αυτών που ακόμα και σήμερα υπονομεύουν το έργο της και συκοφαντούν συναδέλφους μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ