Εκτέλεσαν εν ψυχρώ δύο άτομα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο - iefimerida.gr

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ δύο άτομα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και φορούσαν κράνη εκτέλεσαν εν ψυχρώ δύο νέους έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

στο ανοδικό ρεύμα της λεωφόρου Ηρακλείου προς την Πεύκη, Οι δύο επιβαίνοντες στη μηχανή, η οποία κινούνταν σταμάτησαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο και γάζωσαν με σφαίρες ομάδα ατόμων που βρισκόταν συγκεντρωμένη στο σημείο.

Από τους πυροβολισμούς με το όπλο των 9mm έπεσαν νεκροί δύο νεαροί, ο Μανώλης Καπελώνης και ο Γιώργος Φουντούλης ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο Αλέξανδρος Γέροντας.Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους δύο νεκρούς δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι και ο άλλος στο θώρακα, ενώ η σφαίρα στον σοβαρά τραυματία εισήλθε από το κεφάλι και κατέληξε στη σπλήνα. Επίσης, ορισμένες πληροφορίες θέλουν ένα τέταρτο άτομο να γλίτωσε τελευταία στιγμή καθώς με το που άκουσε τους πυροβολισμούς έσκυψε και γλίτωσε βρίσκοντας καταφύγια στα γραφεία της ΧΑ.

Αποτροπισμό προκαλεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, οι δράστες αφού έριξαν δύο φορές σε κάθε θύμα, στη συνέχεια πυροβόλησαν τουλάχιστον άλλες τέσσερις φορές τον καθένα, ενώ είχαν πέσει αιμόφυρτοι στο έδαφος.

Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, από τον τόπο του εγκλήματος έχουν περισυλλεγεί περίπου 12 κάλυκες, οι οποίοι θα μεταφερθούν για βαλιστική έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια.Μετά τη δολοφονική επίθεση οι άγνωστοι δράστες ανέβηκαν και πάλι στην μοτοσικλέτα και εξαφανίστηκαν στα στενά του Νέου Ηρακλείου.

Την έρευνα έχει αναλάβει πλέον η αντιτρομοκρατική υπηρεσία με αστυνομικούς να «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών ή στοιχείων που μπορούν να τους βοηθήσουν να ανασυνθέσουν τις τραγικές λεπτομέρειες της πρωτοφανούς δολοφονικής επίθεσης.

Κατά πληροροφίες, οι κάμερες που βρίσκονται έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής έχουν καταγράψει τον τύπο της μοτοσικλέτας, η οποία φέρεται να είχε καλυμμένο τον αριθμό κυκλοφορίας αλλά να ήταν ορατά τα δύο τελευταία νούμερα το οποία ήταν το «66».

Λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής οι αστυνομικοί εντόπισαν μια μοτοσικλέτα στην οδό Γρηγοορίου Αυξεντίου στο Νέο Ηράκλειο -κοντά στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης- και την μετέφεραν για έλεγχο στα εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροοφρίες στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. έχει μπει άλλη μια «ύποπτη» εγκαταλελειμμένη μοτοσικλέτα που βρέθηκε στο Μαρκόπουλο, η οποία θα μπορούσε να είναι των εκτελεστών καθώς πληροφορίες τους θέλουν να διέφυγαν μέσω της Αττικής Οδού, όπου για να εισέλθουν σήκωσαν με τα χέρια τους τις μπάρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ