Κάτι... μυρίζει στη Λεωφόρο- Ελεγχος χημικών στο γήπεδο του Παναθηναϊκού πριν από το ντέρμπι - iefimerida.gr

Κάτι... μυρίζει στη Λεωφόρο- Ελεγχος χημικών στο γήπεδο του Παναθηναϊκού πριν από το ντέρμπι

Κάτι... μυρίζει στη Λεωφόρο- Ελεγχος χημικών στο γήπεδο του Παναθηναϊκού πριν απ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη και ο αέρας θα μπει στο μικροσκόπιο ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Κυριολεκτικά, αφού χημικοί του «Δημόκριτου» θα κάνουν αυτοψία στα αποδυτήρια του «Απόστολος Νικολαΐδης»!

Το ζήτημα ξεκίνησε από την καταγγελία του Πανθρακικού έπειτα από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όπου γινόταν αναφορά σε περίεργη οσμή στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων. Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν συνέχεια στο ζήτημα και κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παρουσία εξειδικευμένου προσωπικού του υπουργείου Περιβάλλοντος και του «Δημόκριτου», προκειμένου να κάνουν μετρήσεις.

«Δεχθήκαμε ένα αίτημα από την ελληνική αστυνομία. Να γίνουν μετρήσεις στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας. Εμείς αύριο (σ.σ. Σάββατο) από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι θα πάρουμε δείγματα για να μελετήσουμε την ποιότητα του αέρα στα αποδυτήρια», δήλωσε στο NovaΣπορ FM ο Θωμάς Μάγκος, χημικός του «Δημόκριτου», που παραδέχθηκε ότι δεν έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθόν ανάλογη κατάσταση, ενώ πρόσθεσε ότι οι μετρήσεις θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 16:00.

Πηγή: gazzetta.gr

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ