Χειροτέχνικα 2013: Ξεκινά η μεγαλύτερη έκθεση χειροτεχνίας με δωρεάν εργαστήρια και σεμινάρια - iefimerida.gr

Χειροτέχνικα 2013: Ξεκινά η μεγαλύτερη έκθεση χειροτεχνίας με δωρεάν εργαστήρια και σεμινάρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η έκθεση Χειροτέχνικα είναι η 1η έκθεση ειδών χειροτεχνίας στην Ελλάδα. Είναι μια 3ήμερη έκθεση, με δωρεάν είσοδο, που διοργανώνεται μια φορά τον χρόνο στην Αθήνα από το Fti​axto​.gr.

Η 3η Χειροτέχνικα θα διεξαχθεί 1, 2 και 3 Νοεμβρίου 2013 στον εκθεσιακό χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο και μπορούν να την επισκεφτούν όλοι όσοι αγαπούν τις χειροτεχνίες και θέλουν να ενημερωθούν για οτιδήποτε αφορά στον κόσμο του χειροποίητου.

Οι λάτρεις του DIY θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα νέα του χώρου, αλλά και να προμηθευτούν τα απαραίτητα για τη δική τους αγαπημένη ενασχόληση και να πάρουν ιδέες για χειροποίητα δώρα και στολίδια, ειδικά εν όψει των Χριστουγέννων.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιούνται και δωρεάν παρουσιάσεις, καθώς και σεμινάρια και workshops από τους εκθέτες και τους χορηγούς!

Οι εκθέτες που συμμετέχουν με τα εκθέματά τους στη Χειροτέχνικα είναι:
Επαγγελματίες προμηθευτές υλικών (εισαγωγείς, καταστήματα κτλ.)
Καλλιτεχνικά εργαστήρια (που διοργανώνουν σεμινάρια χειροτεχνίας)
Επαγγελματικές σχολές (μόδας, κοπτικής/​ραπτικής κτλ.)
Εκδοτικοί οίκοι (που εκδίδουν βιβλία χειροτεχνίας) κ.α.

Γιατί να επισκεφτώ την Χειροτέχνικα;

Στην Χειροτέχνικα μπορείς να βρείς συγκεντρωμένους σε έναν χώρο τους σημαντικότερους προμηθευτές υλικών και εργαλείων χειροτεχνίας στην Ελλάδα, τα καλλιτεχνικά εργαστήρια που διοργανώνουν σεμινάρια και τους εκδοτικούς οίκους που εκδίδουν βιβλία σχετικά με το χειροποίητο.

Εκτός από την δυνατότητα να ενημερωθείς για όλα τα νεότερα του χώρου, να αγοράσεις επιτόπου όσα σου χρειάζονται, να εγγραφείς σε σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν και να δεις όλα όσα έχουν να σου προσφέρουν οι επαγγελματίες του χώρου, μπορείς και να παρακολουθήσεις εντελώς δωρεάν σεμινάρια, εργαστήρια και παρουσιάσεις όσων συμμετέχουν!

Είτε είσαι, λοιπόν, απλός χομπίστας, επαγγελματίας δημιουργός, καινούργιος fan της χειροτεχνίας ή παλιά καραβάνα στο DIY η Χειροτέχνικα είναι κάτι που δεν θα πρέπει να χάσεις με τίποτα!

Δείτε το πρόγραμμα της Χειροτέχνικα εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ