To νέο Opel Astra θα εμφανιστεί το 2015 και θα έχει πολύ από Monza - iefimerida.gr

To νέο Opel Astra θα εμφανιστεί το 2015 και θα έχει πολύ από Monza

To νέο Opel Astra θα εμφανιστεί το 2015 και θα έχει πολύ από Monza
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To εντυπωσιακό κουπέ Monza που παρουσίασε η Opel πριν από μερικές εβδομάδες στην έκθεση της Φρανκφούρτης δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα παραχθεί, τουλάχιστον με τη μορφή που εμφανίστηκε. Από την άλλη όμως είναι σίγουρο πως θα επηρεάσει το design των μελλοντικών μοντέλων της γερμανικής εταιρείας, με πρώτο και καλύτερο το Astra.

H καινούργια γενιά του οποίου θα εμφανιστεί κατά πάσα πιθανότητα το 2015 και η Opel, πιστή στη λογική της, θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της, υιοθετώντας σε μεγάλο βαθμό το look Monza.Αυτό, όμως, δεν θα είναι το μόνο ενδιαφέρον στοιχείο της νέας εκδοχής του best seller της μάρκας. Κι αυτό διότι ο βασικός του κινητήρας θα είναι ο καινούργιος τρικύλινδρος SIDI των 1.000 κυβικών και των 115 ίππων, ενώ από κει και πάνω θα υπάρχουν και τα νέα σύνολα βενζίνης (SIDI) και πετρελαίου (CDTi) των 1.600 κυβικών. Ταυτόχρονα θα υπάρχει και το IntelliLink (παρουσιάστηκε στο ανανεωμένο Insignia), καθώς και πολλές δυνατότητες διασύνδεσης με smartphones.

Το καινούργιο Astra πάντως, για πρώτη φορά στην ιστορία των μικρών- μεσαίων μοντέλων της Opel, δεν θα είναι και Made in Germany, καθώς θα κατασκευάζεται αποκλειστικά στην Πολωνία και τη Μεγάλη Βρετανία και το τετράθυρο στην Τουρκία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ