Toυς είπαν στο αεροδρόμιο να βγάλουν τα ρούχα και έκαναν στριπτίζ [βίντεο] - iefimerida.gr

Toυς είπαν στο αεροδρόμιο να βγάλουν τα ρούχα και έκαναν στριπτίζ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άφωνοι έμειναν οι security του αεροδρομίου του Μάντσεστερ όταν είδαν δυο γυναίκες να παίρνουν κυριολεκτικά την «εντολή» να βγάλουν τα ρούχα τους για τον απαραίτητο έλεγχο ασφαλείας.


Στις 3 Δεκεμβρίου, οι δυο γυναίκες, επρόκειτο να ταξιδέψουν για τη Μάλαγα μαζί με μια φίλη τους και το παιδί της.

Η κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου του Μάντσεστερ τις δείχνει να φτάνουν στον έλεγχο. Εν συνεχεία ο υπάλληλος τους ζητά να βγάλουν τα ρούχα τους και να τα βάλουν στους ειδικούς δίσκους, για να ελεγχθούν.

Αίφνης, ο υπάλληλος είδε τη μια γυναίκα γυμνή από τη μέση και πάνω και τη δεύτερη να έχει μείνει με το σουτιέν!

Η 50χρονη Hadfield-Hyde και η 48χρονη Ann Chadwick βρέθηκαν την Πέμπτη στο δικαστήριο και η πρώτη υποστήριξε πως δεν έκανε τίποτα περισσότερο απ' ό,τι της είπε ο υπάλληλος του αεροδρομίου.

Υποστήριξε πως ο φρουρός υπονόησε ότι έπρεπε να βγάλει όλα τα ρούχα της. «Με έδειχνε με το δάχτυλο και έλεγε «βγάλτο». «Εννοείς μόνο το μπουφάν μου;» του είπα και μου απάντησε «όλα, βγάλτα όλα», όπως αναφέρει η «DailyMail».

Πάντως, σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων υπαλλήλων που έφτασαν στο σημείο, οι δυο γυναίκες έγιναν επιθετικές. Εντέλει κατάφεραν να τις πείσουν να φορέσουν τα ρούχα τους, μετά από αρκετά λεπτά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ