Ποιoς «σκότωσε» την Μπέτι Πέιτζ; Η άνοδος και η πτώση ενός sex symbol [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποιoς «σκότωσε» την Μπέτι Πέιτζ; Η άνοδος και η πτώση ενός sex symbol [εικόνες]

Ποιoς «σκότωσε» την Μπέτι Πέιτζ; Η άνοδος και η πτώση ενός sex symbol [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ισχυρίζονται ότι άνοιξα τον δρόμο για την σεξουαλική επανάσταση» λέει η ηλικιωμένη Bettie Page στο τρέιλερ του Bettie Page Reveals All. Το ντοκιμαντέρ που εξετάζει την αμφιλεγόμενη άνοδο και την τελική πτώση του sex symbol, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Το διάσημο pinup girl, που πέθανε τον Δεκέμβριο του 2008 σε ηλικία 85 ετών, εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας στο πικ της καριέρας της – στα τέλη της δεκαετίας του 50 – αφήνοντας θαυμαστές και μη να κάνουν παρανοϊκές εικασίες για το τι μπορεί να της συνέβη.

Το όνομά της, συνώνυμο με την σεξουαλική ελευθερία, συνεχίζει να εμπνέει τους καλλιτέχνες, καθώς και τη βιομηχανία της μόδας και της μουσικής, ακόμα και μισό αιώνα μετά την τελευταία της φωτογράφιση – κάτι που ο Χιου Χέφνερ αποδίδει στον συνδυασμό «άτακτη και ωραία». «Η Bettie Page είναι επαναστατική», λέει ο ιδρυτής του Playboy, ο οποίος είχε επιλέξει την Page ως Playmate of the Month το 1955 και εμφανίζεται επίσης στην ταινία.

Διαβάστε την ζωή της Μπέτι Πέιτζ στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ