Eπιτέθηκαν με τούρτα στον Μέρντοχ μέσα στο βρετανικό κοινοβούλιο [βίντεο] - iefimerida.gr

Eπιτέθηκαν με τούρτα στον Μέρντοχ μέσα στο βρετανικό κοινοβούλιο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ και ο γιος του Τζέιμς ζήτησαν σήμερα συγγνώμη από το βρετανικό κοινοβούλιο για το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών που "κατάπιε" τον όμιλο News Corp., αλλά ο βετεράνος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης αρνήθηκε ότι ήταν τελικά υπεύθυνος για "το φιάσκο".

Ο πατήρ Μέρντοχ δήλωσε ότι είπε την αλήθεια για το σκάνδαλο στην εφημερίδα του News of the World, αλλά είχε παραπλανηθεί για το θέμα, και τόνισε ότι έκλεισε την εφημερίδα αυτή γιατί η εταιρεία του αισθανόταν ντροπή για αυτό που συνέβη.

"Θα ήθελα να πω μόνο μια φράση. Αυτή είναι η πιο ταπεινωτική ημέρα της ζωής μου", είπε λίγο μετά την έναρξη της ακρόασης ενώπιον της Επιτροπής Πολιτισμού, Μέσων Ενημέρωσης και Αθλητισμού της Βουλής των Κοινοτήτων.

Ο Μέρντοχ πρόσθεσε ότι δεν είχε δει αποδεικτικά στοιχεία για τηλεφωνικές υποκλοπές γύρω από τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της 11 Σεπτεμβρίου 2001 στις ΗΠΑ.

Η δίκη διακόπηκε προσωρινά όταν ένας άντρας του επιτέθηκε με μια τούρτα. Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ