Ο έμπορος bon viveur και η ξανθιά -Τα συμβόλαια θανάτου - iefimerida.gr

Ο έμπορος bon viveur και η ξανθιά -Τα συμβόλαια θανάτου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήταν τύπος που του άρεσε το χρήμα και η dolce vita, να κάνει διακοπές σε ελβετικά σαλέ και να αγοράζει πανάκριβα ρούχα και αμάξια, να αλλάζει σπίτια σαν τα πουκάμισα σε in προάστια της πρωτεύουσας και να τα «σπάει» στα μπουζούκια για να «ρίξει» τις τραγουδίστριες.

Όμως, ο 27χρονος «πλούσιος» «μποέμ» γόης, ο οποίος είχε σχέσεις με γνωστή περσόνα της showbiz, δεν ήταν ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας αλλά δραπέτης των φυλακών Μαλανδρίνου, δεξί χέρι του Αλκέτ Ριτζάι και είχε γεμίσει την Αθήνα κοκαΐνη, την οποία εισήγαγε συστηματικά από την Ολλανδία, σύμφωνα με την Espresso.
Η σύλληψή του από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής σηματοδοτεί μεγάλη έρευνα και για «συμβόλαια θανάτου», τα οποία κατά το πρόσφατο παρελθόν είχαν συγκλονίσει τη νύχτα της Αθήνας!
Το ταξίδι
Πρόκειται για τον δεύτερο συνεργάτη του Ριτζάι που πέφτει στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας.
Ο Αλβανός, ο οποίος ασχολιόταν με τη διακίνηση κοκαΐνης σε επίπεδο «χονδρικής», είχε ρίξει πρόσφατα «δίχτυα» σε εκρηκτική ξανθιά σόουγουμαν (με αδυναμία στους ποδοσφαιριστές) που έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι και σκορπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά στο κέντρο όπου εμφανιζόταν. Μάλιστα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Μάρτιο ο κακοποιός είχε κάνει ταξίδι αναψυχής σε σαλέ στις ελβετικές Άλπεις και κατά...σύμπτωση, το ίδιο ακριβώς διάστημα στο ίδιο σαλέ έκανε διακοπές κι εκείνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ