Τα προχωρημένα κυπριακά καλλιστεία με μαστίγια [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα προχωρημένα κυπριακά καλλιστεία με μαστίγια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φωτογραφίες είναι άρτιες καλλιτεχνικά, αλλά το περιεχόμενό τους προκάλεσε και εξακολουθεί και προκαλεί αντιδράσεις. Οι υποψήφιες των κυπριακών καλλιστείων πριν διαγωνιστούν για το ποια θα φορέσει στο κεφαλάκι της το πολυπόθητο στέμμα, έχουν επιδοθεί σε... άλλου είδους δοκιμασίες. Με δερμάτινα κορμάκια, ως άλλες αφέντρες, υποτάσσουν με τα μαστίγια που κραδαίνουν, εκπρόσωπους του ισχυρού φύλου και κλέβουν φυσικά τις εντυπώσεις.

Η σούπερ φωτογράφιση που έκαναν οι υποψήφιες του feel FAntastic για το στέμμα της Σταρ Κύπρος, έφερε σε αμηχανία το κανάλι που θα φιλοξενήσει την εκδήλωση, υπό τον φόβο μεγάλης «καμπάνας» από την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης.

Σύμφωνα με το κυπριακό ilovestyle.com, πάντως η φωτογράφος Θεοδώρα Ιακώβου ανήρτησε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες στο διαδίκτυο, σημειώνοντας ότι οι συγκεκριμένες απαγορεύτηκαν από την παραγωγή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ