Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Τουρκίας ταξιδεύοντας με την Pegasus και με μόλις 29,99 ευρώ - iefimerida.gr

Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Τουρκίας ταξιδεύοντας με την Pegasus και με μόλις 29,99 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τις χειμερινές προσφορές της Pegasus οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν τον πολιτισμικό και φυσικό πλούτο της Τουρκίας σε μια σειρά από περιοχές γύρω από αυτή την ποικιλόμορφη χώρα, με ναύλα απλής διαδρομής που ξεκινούν από μόλις € 29,99 περιλαμβανομένων των φόρων.

Οι επισκέπτες της Pegasus που αγοράζουν τα εισιτήριά τους μεταξύ της 31ης Οκτωβρίου και της 10ης Νοεμβρίου του 2013, μπορούν να ταξιδέψουν από και προς, σε έναν από τους πολλούς προορισμούς της Pegasus στην Τουρκία μεταξύ 1ης Δεκεμβρίου 2013 και 29ης Μαρτίου 2014 σε τιμές απλής διαδρομής που ξεκινούν από μόνο € 29,99 περιλαμβανομένων των φόρων.

Η Pegasus συνδέει την Αθήνα με 31 προορισμούς στο εσωτερικό της Τουρκίας, συμπεριλαμβανομένης της Κωνσταντινούπολης, της Σμύρνης και της Καισαρείας ή Νεβσεχίρ (για την Καππαδοκία).

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.flypgs.com/en ή οποιοδήποτε εγκεκριμένο σημείο πώλησης της Pegasus Airlines.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ