Η Apple παραδέχτηκε το λάθος της - Προσφέρει περιορισμένο αριθμό iPhone 5S στους ιδιοκτήτες προβληματικών κινητών - iefimerida.gr

Η Apple παραδέχτηκε το λάθος της - Προσφέρει περιορισμένο αριθμό iPhone 5S στους ιδιοκτήτες προβληματικών κινητών

Η Apple παραδέχτηκε το λάθος της - Προσφέρει περιορισμένο αριθμό iPhone 5S στους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από μια σειρά παραπόνων που δέχτηκε η αμερικανική εταιρία από πελάτες της, οι οποίοι ισχυρίζονται πως η μπαταρία του νέου της μοντέλου, iPhone 5S, εξαντλείται πολύ γρήγορα μετά από κάθε φόρτιση, η Apple αποφάσισε να αντικαταστήσει περιορισμένο αριθμό κινητών.

Σύμφωνα με την ίδια την εταιρία, η μπαταρία του iPhone 5S είναι αρκετή ώστε να κρατήσει για δέκα ώρες ομιλίας ή για 250 ώρες σε παθητική λειτουργία. Ωστόσο, από ότι φαίνεται οι μπαταρίες των προϊόντων της Apple αποτελούν την Αχίλλειο πτέρνα της εταιρίας καθώς από παλαιότερα υπήρχαν παράπονα για τη διάρκεια «ζωής» των iPhone, αλλά και περιπτώσεις υπερθέρμανσης ή και εκρήξεων.

«Πρόσφατα ανακαλύψαμε ένα κατασκευαστικό λάθος, το οποίο επηρεάζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στις συσκευές. Από τότε, επικοινωνούμε με τις πελάτες που εκφράζουν σχετικά παράπονα και τους προσφέρουμε αντικατάσταση» παραδέχθηκε η εκπρόσωπος της Apple, Τερέζα Μπρούερ.

Βέβαια, σύμφωνα με την εταιρία τα προβληματικά προϊόντα είναι περιορισμένα σε αριθμό οπότε αντίστοιχα και τα μοντέλα που διατεθούν για αντικατάσταση των προβληματικών θα είναι περιορισμένου αριθμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ