Το Αιτωλικό θρηνεί την 17χρονη Αναστασία-Σπαραγμός για τη μαθήτρια που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο [εικόνες] - iefimerida.gr

Το Αιτωλικό θρηνεί την 17χρονη Αναστασία-Σπαραγμός για τη μαθήτρια που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πως αποχαιρετάς για πάντα ένα 17χρονο κορίτσι; Θρήνος, πόνος και οργή για το χαμό μιας ανήλικης μαθήτριας που κηδεύτηκε σήμερα το πρωί στο Αιτωλικό παρουσία σχεδόν όλης της πόλης. Η πρωτοφανής συμπαράσταση του κόσμου στην οικογένεια ήταν συγκινητική για την αδικοχαμένη Αναστασία που εξέπνευσε χθες μετά από μάχη που έδωσε σε νοσοκομείο, ύστερα από τον σοβαρότατο τραυματισμό της σε τροχαίο.

Με δάκρυα στα μάτια συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές, κόσμος από το Αιτωλικό, το Μεσολόγγι και τις Οινιάδες την συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία με ένα πελώριο «γιατί» να κυριαρχεί στις σκέψεις τους.

Οι μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων ήταν όλοι εκεί και από χτες, μετά το άκουσμα της είδησης, δεν έγιναν μαθήματα. Σύμφωνα με το aixmi-news-gr, σήμερα το πρωί στην πόλη του Αιτωλικού επικρατούσε απόλυτη ηρεμία. Κανείς δεν είχε διάθεση για κουβέντες, όλοι ήταν πικραμένοι με τον άδικο και αδόκητο χαμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ