Η Βουλή παίρνει 2,5 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για να αλλάξει κουφώματα και πορτοπαράθυρα - iefimerida.gr

Η Βουλή παίρνει 2,5 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για να αλλάξει κουφώματα και πορτοπαράθυρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ξαφνικά, η Βουλή εξασφάλισε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ από το ΕΣΠΑ προκειμένου να προχωρήσει σε πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης.

Την είδηση αποκαλύπτει στο tweet ο κοινοβουλευτικός συντάκτης της Καθημερινής Γιώργος Πουρνάρας. Οπως είναι γνωστό τα προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης στηρίζουν την τάση για πράσινη ανάπτυξη και λογική παντού, και στα κτίρια με μεγάλη δαπάνη και περιλαμβάνει πρωτίστως αλλαγή κουφωμάτων πορτοπαραθύρων. Πολλά νοικοκυριά σπεύδουν να εκμεταλλευτούν σχετικά τραπεζικά δάνεια που δίνουν χαμηλότερο κόστος για την αναβάθμιση. Η Βουλή κατόρθωσε να το κάνει μέσω ΕΣΠΑ με εντυπωσιακό ποσό. Μακάρι γενικότερα η δημόσια διοίκηση να μπορούσε να αξιοποιήσει και να αποσπάσει τόσο επιτυχημένα χρηματοδότηση από προγράμματα ΕΣΠΑ για την καθημερινότητα του πολίτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ